Agility doezenpower zuid-limburg

doezenpower

Toen Dazzel circa 1 jaar was en 4 cursussen gehoorzaamheid had afgelegd werd het tijd voor wat anders voor baas en hond. Dat werd Agility. In het begin een beetje pionieren samen met vriendin Baukje Knuffeldoes en later les bij Roy Fonteyn bij H5 Agility. Toen na 1,5 jaar bleek dat aandacht toch een probleem bleef is Agility op een lager pitje gezet maar zo nu en dan trainen wij nog wel saampjes en gaat zij eigenlijk beter dan ooit.  Eenmaal de aandacht te pakken gaat zij als een speer en is het genieten om zo samen te werken.

Eind 2019 ben ik serieus met ons Happydoesje Chadow gaan trainen, zij had er er veel zin in, gaat over het algemeen foutloos de parcoursjes door maar mist het vuur wat Dazzel heeft. Met beide meiden train ik momenteel lekker buiten voor de fun en wellicht dat Stormpilini als man het goede voorbeeld gaat geven.

Op deze pagina staan verschillende filmpjes variërend van in de tuin, bos en de hal en ook ons 3 pootje Happy komt voorbij, bij haar is de volle aandacht echt wel aanwezig, de knappe meid.

In het verleden zijn er 3 Hapydoes Doezenspelen georganiseerd. Ook voor 2023 staat er weer 1 op de planning en wel op zaterdag 27 mei te Hoensbroek,. Details volgen nog maar volg deze website of kijk op de fb.pagina van happydoes of doezenpower.


foto's


FiLmpje's van voor 2020

Hier wat filmpjes van onze belevingen, verderop ook wat filmpjes van mijn bezoek aan het WK 2016 in Zaragoza alwaar ik het Nederlands Team waaronder onze trainer Roy ging aanmoedigen. Voor agility-activiteiten vanaf 2020 verwijs ik naar de inhoudsopgave rechts.

De speelfim van bijna 20 minuten over de 3e doezenspelen te Hoensbroek, genieten maar!

Dazzel en René lekker aan de gang

Wat is dit nou, vreemdgaande baasjes?

Dazzeltje Verstappen

René aan de gang met Baukje en wat ging het goed tot........

Baukje met baasje Jean Paul Stassen, goed bezig

Lol is het belangrijkste!

the fast and furious but JP is to slow hahahahaha

Freestyle in de tuin

Freestyle in the beginning met vriendin Baukje

Zie hieronder ons driepootje Happy haar best doen, wat zijn wij trots op haar! Happy the Peppie joehoe

Hieronder een filmpje met onze dochter Kylie die een keertje wil proberen, niet slecht!

Zie hieronder Ron van Zanten tijdens het WK 2016 in Zaragoza. De 1e foutloze na circa 60 deelnemers. Kippevelmoment.