Agility doezenpower zuid-limburg

doezenpower

Toen Dazzel circa 1 jaar was en 4 cursussen gehoorzaamheid had afgelegd werd het tijd voor wat anders voor baas en hond. Dat werd Agility. In het begin een beetje pionieren samen met vriendin Baukje Knuffeldoes en later les bij Roy Fonteyn bij H5 Agility. Toen na 1,5 jaar bleek dat aandacht toch een probleem bleef is Agility op een lager pitje gezet maar zo nu en dan trainen wij nog wel saampjes in de hal. Eenmaal de aandacht te pakken gaat zij als een speer en is het genieten om zo samen te werken. Eind 2019 ben ik serieus met ons Happydoesje Chadow gaan trainen, zij heeft er veel zin in en hopelijk worden wij een leuke combinatie!

Op deze pagina staan verschillende filmpjes variërend van in de tuin, bos en de hal en ook ons 3 pootje Happy komt voorbij, bij haar is de volle aandacht echt wel aanwezig, de knappe meid.

Mijn vriend Jean-Paul Stassen en ik hebben afgelopen jaren 3x een DoezenPower Agiltydag georganiseerd. Een agilitydag voor alleen schapendoezen ongeacht het nivo waarbij ook gedacht werd aan de inwendige mens en does, supergezellig. Houdt de facebookpagina in de gaten voor de volgende uitgave of kijk er voor impressies. FB  Doezenpower Zuid Limburg


foto's


FiLmpje's van voor 2020

Hier wat filmpjes van onze belevingen, verderop ook wat filmpjes van mijn bezoek aan het WK 2016 in Zaragoza alwaar ik het Nederlands Team waaronder onze trainer Roy ging aanmoedigen. Voor agility-activiteiten vanaf 2020 verwijs ik naar de inhoudsopgave rechts.

De speelfim van bijna 20 minuten over de 3e doezenspelen te Hoensbroek, genieten maar!

Dazzel en René lekker aan de gang

Wat is dit nou, vreemdgaande baasjes?

Dazzeltje Verstappen

René aan de gang met Baukje en wat ging het goed tot........

Baukje met baasje Jean Paul Stassen, goed bezig

Lol is het belangrijkste!

the fast and furious but JP is to slow hahahahaha

Freestyle in de tuin

Freestyle in the beginning met vriendin Baukje

Zie hieronder ons driepootje Happy haar best doen, wat zijn wij trots op haar! Happy the Peppie joehoe

Hieronder een filmpje met onze dochter Kylie die een keertje wil proberen, niet slecht!

Zie hieronder Ron van Zanten tijdens het WK 2016 in Zaragoza. De 1e foutloze na circa 60 deelnemers. Kippevelmoment.